DSpace
 

Academic Knowledge Archives of Gunma Institutes >
群馬大学(Gunma University) >
10 教育学部 >
0005 群馬大学教育学部紀要 芸術・技術・体育・生活科学編 >
第54巻(2019) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10087/12498

Title: 調理におけるエネルギーのむだを省く方法に関する研究
Other Titles: Study of the Energy Saving for Cooking
Authors: 西薗, 大実
NISHIZONO, Hiromi
Issue Date: 31-Jan-2019
Publisher: 群馬大学教育学部
Citation: 群馬大学教育学部紀要. 芸術・技術・体育・生活科学編. 2019, 54, p.69-73
URI: http://hdl.handle.net/10087/12498
ISSN: 0533-6627
Appears in Collections:第54巻(2019)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
08 GKGEI-NISHIZONO.pdf2.05 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback