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Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10087/13130

Title: タクアン漬けのγ-アミノ酪酸蓄積と抗高血圧効果
Other Titles: Accumkation of γ-aminobutyrate and antihypertensive effect in takuan-zuke (salted radish)
Authors: 加藤, 亮
カトウ, リョウ
Ryo, Kato
Keywords: ダイコン
タクアン漬け
γ-アミノ酪酸(GABA)
高血圧
メタボローム解析
脱水ストレス
Issue Date: 30-Sep-2015
Description: 学位記番号:博(健)甲第一二号
URI: http://hdl.handle.net/10087/13130
Academic Degrees and number: 32305甲第12号
Degree-granting date: 2015-09-30
Degree name: 博士(食品栄養学)
Degree-granting institutions: 高崎健康福祉大学
Appears in Collections:20 食品栄養学

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