DSpace
 

Academic Knowledge Archives of Gunma Institutes >
高崎健康福祉大学(Takasaki University of Health and Welfare) >
20 博士論文等 >
10 博士論文 >
20 食品栄養学 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10087/13248

Title: 学校給食における生野菜提供の現状と普及のための方策
Other Titles: The status and measures for popularization of offering fresh vegetables in school lunches
Authors: 小西, 大喜
コニシ, タイキ
Konishi, Taiki
Keywords: 学校給食
生野菜
調理場
設備
意識
洗浄
電解水
Issue Date: 4-Mar-2020
Description: 学位記番号:博(健)甲第二十四号
URI: http://hdl.handle.net/10087/13248
Academic Degrees and number: 32305甲第24号
Degree-granting date: 2020-03-04
Degree name: 博士(食品栄養学)
Degree-granting institutions: 高崎健康福祉大学
Appears in Collections:20 食品栄養学

Files in This Item:

File Description SizeFormat
D論(1710502・小西大喜).pdf1.97 MBAdobe PDFView/Open
論文の内容の要旨および論文審査の結果の要旨 小西大喜.pdf1.81 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback