DSpace
 

Academic Knowledge Archives of Gunma Institutes >
明和学園短期大学(Meiwa Gakuen Junior College) >
10 生活学科 >
01 明和学園短期大学紀要 >
第20集(2010) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10087/6592

Title: 食肉の生食に起因するカンピロバクター食中毒とその予防対策について
Authors: 高橋, 雅子
堀口, 恵子
高村, 一知
Keywords: 食肉
生食
カンピロバクター
食中毒
予防対策

とりわさ
鶏さし
レバー
食品
Issue Date: 31-Mar-2011
Publisher: 明和学園短期大学
Citation: 明和学園短期大学紀要 第20集,149-153,2010
URI: http://hdl.handle.net/10087/6592
ISSN: 1348-8791
Appears in Collections:第20集(2010)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
食肉の生食_20_149_2010.pdf208.4 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback